Kamerkoor Cantate

Kerstconcert 2017

Categorie
Onze concerten
Datum
2017-12-23 20:00
Locatie
Domani - Dominicanenstraat 15
5911 KA Venlo, Nederland

Aan de vooravond van Kerstmis is het welhaast traditie dat het Venlose Kamerkoor Cantate u in de kerststemming brengt met een mix van geestelijke en wereldlijke kerstmuziek. Onder leiding van Dion Ritten neemt Cantate u mee naar de essentie van Kerstmis: vrede en vriendschap, warmte en samen genieten.
Dit jaar wordt gekozen om zang af te wisselen en aan te vullen met de prachtige klanken van het Zuid-limburgse Hathor Trombonekwartet; koperklank hoort immers ook bij Kerstmis!

Hathor
Het Hathor Trombonekwartet is begin 2012 opgericht, en bestaat uit Harry Ries, Dion Kowalski, Luc Scholtes en Dominique Steins.
Alle leden van het kwartet zijn geboren in Zuid-Limburg en getogen in de diepgewortelde harmonie- en fanfarecultuur in deze streek.

De programma's van Cantate en Hathor omvatten zowel muziek van hedendaagse componisten, alsook werken uit de romantiek, de klassieke periode, de barok en de renaissance. Om deze muziek op een zo authentiek mogelijke manier te kunnen uitvoeren, speelt Hathor regelmatig op instrumenten zoals deze gebruikelijk waren in de betreffende periode, zoals bijvoorbeeld de baroktrombone.

Wijnactie
Tijdens deze avond bent u van harte uitgenodigd om na het concert naar de wijnproeverij te komen (in de foyer van Domani). U kunt diverse soorten wijn proeven, kopen of bestellen. Speciale bestelformulieren liggen voor u klaar! De opbrengst van de wijnactie komt ten goede van het koor, wat ons mede kan helpen u een prachtig en gevarieerd programma aan te kunnen blijven bieden.

Datum: zaterdag 23 december 2017
Locatie: Domani, Dominicanenstraat 15, 5911 KN Venlo
Tijd: 20.00 uur
Entree: €14,50 incl. 1 consumptie; kaarten kunnen besteld worden via theater De Maaspoort.
Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Powered by iCagenda