Kamerkoor Cantate

Kerstconcert

Onze concerten
0
Datum: zaterdag 17 december 2022 20:00 - 22:00

Kerstconcert "Rejoice"

Na een onderbreking van 2 jaar, kunnen we ons weer verheugen op een sfeervol Kerstconcert van Kamerkoor Cantate olv Dion Ritten en vleugelbegeleiding Véron Jongstra.
Het wordt een speciale avond ism het Strijkerskwartet, het muzikale gezin Awouters-Henderix.

Het gezin is wat men noemt een muzikaal nest. Zowel vader Michel, moeder Véronique als hun drie kinderen Bérénice, Olive en Willem bespelen een strijkinstrument. Deze avond zullen ze met hun vieren optreden.
Processed with MOLDIVVeronique Henderix en Michel Awouters zijn ervaren violisten. Beiden reisden een 5-tal jaar mee met het Johann-Strauss orkest olv  André Rieu. Momenteel zijn Veronique en Michel freelance violisten bij diverse ensembles in Nederland en België.

Zowel Olive als Willem begonnen op 6 jarige leeftijd met vioollessen. Beiden zijn  lid van het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek.  
Olive volgde altviool aan de academie van Maaseik bij Jeroen Beckers. Ze verleent haar medewerking als altvioliste aan diverse koorconcerten  in Nederland en België. In 2018 behaalde ze een derde plaats (categorie strijkers) op de Nationale Finale van Vlamo in Antwerpen.

Willem
volgt sinds 2012 celloles aan het Stedelijk Conservatorium van Hasselt bij Rudy Froyen.
In 2015 ontving hij de Helikon-prijs aan het Stedelijk conservatorium te Hasselt  en werd tevens finalist van de wedstrijd Prix Dominique te Venlo.

In 2019 behaalden Olive en Willem met het ensemble The BOWs  (Bérénice, Olive, Willem) een eerste prijs cum laude op het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt.

Het Strijkerskwartet zal Cantate begeleiden bij diverse werken en daarnaast zullen zij ook sfeervolle kerstwerken ten gehore brengen.

Datum: Zaterdag 17 december 2022
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Schutterijmuseum Steyl, Rozenstraat 18, Steyl 
Entree: €20 incl consumptie
Klik voor kaartverkoop hier.


 

 

 

Alle datums


  • zaterdag 17 december 2022 20:00 - 22:00

Powered by iCagenda