Kamerkoor Cantate

Concert Frans Pfanner Huis

Onze concerten
0
Datum: zondag 11 september 2022 11:30 - 13:15

Op zondag 11 september heeft Cantate de eer om nog eenmaal op te treden in het Franz Pfanner Huis in Arcen, voordat deze prachtige locatie helaas gesloten zal worden voor muzikale activiteiten. Dit prachtige kerkje is een van Cantate’s favoriete plekjes om op te treden, door de prachtige ambiance en akoestiek.

Cantate vindt het fijn te verbinden middels muziek en nodigt daarom ook graag buitenlandse koren uit om in Venlo te komen musiceren.
In Arcen zal Cantate concerteren met het Sophia Chamber Choir uit de Oekraïne. Dit gemengde kamerkoor is bezig aan een muzikale rondreis door Europa om geld in te zamelen voor de getroffenen van de oorlog in hun land.
Cantate kijkt uit naar dit bijzondere treffen in het Franz Pfanner Huis, in deze voor hen zo roerige tijden.
Sophia Chamber Choir
Het Sophia Chamber Choir is een unieke, creatieve formatie van zangers en zangeressen die samengebracht zijn door hun gezamenlijk verlangen naar muziek maken op hoog niveau.

Het ensemble werd in 2007 opgericht door Ivan Bogdanov. Vanaf eind 2010 wordt het koor geleid door Oleksiy Shamritsky.
Vanaf 2012, neemt het Sophia Chamber Choir regelmatig deel aan festivals en bijeenkomsten zoals o.a. het "KIEVMYUZIK fest" en "Premieres of the season" Easter Assembly.
Ook nemen ze graag en succesvol deel aan internationale wedstrijden.

Genoeg reden dus, om naar Arcen af te reizen!


Datum:
11 september 2022
Aanvang: 11.30 uur
Eindtijd: 13.15 uur. Zaal open vanaf 11 uur; vrije plaatskeuze
Locatie: Franz Pfanner Huis, Klein Vink 7, 5944EX Arcen
Entree: 14 euro; reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Alle datums


  • zondag 11 september 2022 11:30 - 13:15

Powered by iCagenda